Strony
Strona główna
Program partnerski
Polecane strony/blogi
Katalogi stron kulinarnych
poniedziałek, 23 września 2013
Talarki z bakłażana panierowane w bułce tartej
W ten sam sposób możemy przygotować cukinię czy kabaczka.
Składniki:
- młody bakłażan
- 1 jajko
- 10 dkg bułki tartej
- sól i pieprz
- olej do smażenia
Przygotowanie:
Bakłażana umyć, pokroić na plastry, doprawić, namoczyć w roztrzepanym jajku, obturlać z bułce tartej. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Wydrukuj przepis
Przetłumacz
Polecam również
Szukaj
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz