Pasztet, gdzie dominującą częścią jest wątróbka drobiowa. Ta wersja jest pieczona pod kołderką z słoninki i liścia laurowego, dając pasztetowi ciekawy aromat i smak.
wtorek, 8 października 2013
Pasztet wieprzowy z kolorowym pieprzem
Napadło mnie na pasztet, w sumie to nie jeden, gdyż w kolejnych postach będą kolejne pasztety. W tym poście prezentuję przepis na pasztet wieprzowy z kolorowym pieprzem.
Pasztet z wątróbki drobiowej z orzechami włoskimi
Pasztet z przewagą wątróbki drobiowej z orzechami włoskimi. Dość ciekawe a zarazem ryzykowne połączenie. Ale czy każdy pasztet musi smakować tak samo?
Pasztet wieprzowy ze śliwką
Uwielbiam połączanie śliwki z mięsem. Dziś podaję przepis na pasztet z przewagą mięsa wieprzowego ze śliwką suszoną. W smaku super, dzięki śliwce delikatnie słodki, aromatyczny, przepyszny.
Subskrybuj:
Posty (Atom)