wtorek, 8 października 2013

Pasztet z wątróbki drobiowej pod liściem laurowym

Pasztet, gdzie dominującą częścią jest wątróbka drobiowa. Ta wersja jest pieczona pod kołderką z słoninki i liścia laurowego, dając pasztetowi ciekawy aromat i smak.

Pasztet wieprzowy z kolorowym pieprzem

Napadło mnie na pasztet, w sumie to nie jeden, gdyż w kolejnych postach będą kolejne pasztety. W tym poście prezentuję przepis na pasztet wieprzowy z kolorowym pieprzem.

 

Pasztet z wątróbki drobiowej z orzechami włoskimi

Pasztet z przewagą wątróbki drobiowej z orzechami włoskimi. Dość ciekawe a zarazem ryzykowne połączenie. Ale czy każdy pasztet musi smakować tak samo?


Pasztet wieprzowy ze śliwką

Uwielbiam połączanie śliwki z mięsem. Dziś podaję przepis na pasztet z przewagą mięsa wieprzowego ze śliwką suszoną. W smaku super, dzięki śliwce delikatnie słodki, aromatyczny, przepyszny.



Wydrukuj przepis

Przetłumacz

E-mail

Polecam również

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...