czwartek, 27 lutego 2014
Pączki z marmoladą
Zbliża się tłusty czwartek, więc trzeba przygotować coś bardzo tłustego i bardzo słodkiego :) Zatem zabieram się za pączusie.
Fasolka po bretońsku
Fasolka po bretońsku to danie, które zawiera fasolę gotowaną lub
duszoną z sosem pomidorowym wraz z kawałkami mięsa i wędlin. Jest to jedno z
najbardziej popularnych dań w kuchni polskiej. Fasolkę można przygotować w większej ilości oraz zawekować i tak przechowywać w spiżarni.
Sałatka ze szpinakiem i mozzarellą
Zdrowa, prosta w przygotowaniu sałatka ze szpinakiem. Sałatka ta potwierdza, że szpinak w postaci liści naprawdę smakuje bardzo dobrze. Polecam wypróbowanie szpinaku w liściach dla osób, które znają jedynie smak szpinaku rozdrobnionego i do tego mrożonego.
Subskrybuj:
Posty (Atom)