czwartek, 27 lutego 2014

Pączki z marmoladą

Zbliża się tłusty czwartek, więc trzeba przygotować coś bardzo tłustego i bardzo słodkiego :) Zatem zabieram się za pączusie.




Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku to danie, które zawiera fasolę gotowaną lub duszoną z sosem pomidorowym wraz z kawałkami mięsa i wędlin. Jest to jedno z najbardziej popularnych dań w kuchni polskiej. Fasolkę można przygotować w większej ilości oraz zawekować i tak przechowywać w spiżarni.




Sałatka ze szpinakiem i mozzarellą

Zdrowa, prosta w przygotowaniu sałatka ze szpinakiem. Sałatka ta potwierdza, że szpinak w postaci liści naprawdę smakuje bardzo dobrze. Polecam wypróbowanie szpinaku w liściach dla osób, które znają jedynie smak szpinaku rozdrobnionego i do tego mrożonego.




Wydrukuj przepis

Przetłumacz

E-mail

Polecam również

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...